Wie ben ik?

Hoi ik ben Els Brekelmans, Natuurgerichte Therapeut 

Door mijn werk als pedagogisch werker kreeg ik veel ervaring met verschillende soorten kinderen en ouders, maar daardoor ging het ook knagen, Is dit alles? kan ik deze kinderen en ouders niet beter helpen.? Dus besloot ik op advies van mijn man om een schriftelijke cursus Klinische Psychologie en coaching te gaan doen. Dit beviel zo goed dat ik NLP (Neuro-Linguistic Programming) ging studeren. Daarna ging ik door voor mijn Master Practitioner en Coaching. De jaren daarna ben ik zelf ook steeds bewuster gaan leven en heb mij verdiept in Aura- en chakraheling, Mindfulness based cognitieve therapy en Ayurveda.

Onder tussen heb ik 25 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen en volwassenen. Ik ben er ook voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. En ook kan ik je helpen om je bewust te maken van je gevoelens, je denken en doen.

Het mooie is dat je niet op het "juiste moment" hoeft te wachten om je leven een positieve draai te geven. Elk moment van de dag kun je zelf besluiten om je koers te veranderen.

Zo komt er een weg vrij voor je eigen persoonlijke groei.