Wat is een natuurgerichte Therapeut 

Een therapeut kan je ondersteuning geven op je levensvragen. Door middel van je gewoontes te doorbreken en te veranderen. Door je een spiegel voor te houden zodat je jezelf weer durft te begrijpen.

We volgen allemaal ons eigen levenspad. Soms loopt dit pad langs mooie bloeiende bomen met diverse zonnestralen er doorheen maar jammer genoeg geld dit niet voor de meeste mensen. Zij zien niet de bloeiende bomen en zonnestralen maar enkel dorre blaadjes, nattigheid en troosteloosheid. Uit ervaring weet ik dat ieder mens wel eens worstelt met bepaalde levensvragen, bijvoorbeeld;

* Ik loop steeds tegen de verkeerde vrienden aan
* Mijn kinderen snappen mijn beslissingen niet
* Mijn ouders blijven mij als klein kind behandelen 
* Onze relatie is vast geroest, wij lijken wel broer en zus
* Pech blijft mij achtervolgen, wanneer doe ik iets goed 
* Goede balans tussen werk, privé, voeding en emoties 
* Is dit het leven, wat wil ik eigenlijk
* Wie ben ik 

Ik hoor vaak van mensen dat het "te laat is", en dat ze spijt hebben van sommige dingen. Neem van mij aan dat het nooit "te laat is", om dingen en gewoontes te veranderen. Op het strand zitten en het zand door je vingers laten glippen is een keuze.  Maar het roer in eigen handen nemen en zelf je koers bepalen is je hart volgen en risico's nemen.

Ik kan je stapje voor stapje begeleiden naar meer rust en werkplezier. Ben je nieuwsgierig geworden? klaar om patronen te doorbreken en de weg vrij te maken voor een persoonlijke groei?